”U” Cluj obține o nouă remiză în meciul împotriva lui CSU Craiova

by Christian Suciu

”Studenții” au încheiat la egalitate disputa împotriva oltenilor de la CSU Craiova cu scorul de 1-1 la finalul celor 90 de minute. Ioan Filip a fost cel care a deschis tabela pentru ”Șepcile Roșii” în timp ce trupa din Bănie a reușit să restabilească egalitatea în cea de-a doua repriză a confruntării prin golul înscris de fundașul paul Papp.

În ciuda unui egal cu una dintre cele mai periculoase formații ale Superligii, antrenorul Lincar nu a fost pe deplin mulțumit de prestația jucătorilor săi și le cere jucătorilor mai multă încredere pentru a aduce rezultate pozitive în disputele următoare. Acesta a maia nunțat de asemenea că ”studenții” sunt în continoare cu ochii pe tranferuri iar primul nume care îi interesează este fostul golgheter stelist Raul Rusescu.

”Sunt nemulțumit de rezultatul celor două jocuri. Egalul nu reprezintă prea multă satisfacție. Jucătorii mei trebuie să aibă mai multă încredere în posibilitățile lor.  Cred că am demonstrat în primele două jocuri. Trebuie să rămânem serioși, si pe viitor, poate vom juca mai prost dar vom lua cele trei puncte.

Nu există vreo rețetă, e încrederea pe care le-o dau și eu. În perioada de pregătire, am văzut echipele din Vest cum joacă. Dacă nu vom reuși, în fotbalul românesc, să fim mai curajoși, să formăm jucătorii astfel, nu vom avea câștig de cauză în viitor.

Am vorbit cu Raul Rusescu după joc. Noi țintim să mai aducem 2-3 jucători. Eu sunt mulțumit de lot și cred că, dacă vom păstra aceeași determinare, vom reuși să și câștigăm” a declarat într-o intervenție pentru Orange Sport, antrenorul Universității Cluj, Eric Lincar.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza