U Cluj ar putea primi aproape 4 milioane de lei după ce ar promova în Liga 1

by Christian Suciu

Primaria Municipiului Cluj-Napoca ar putea ajuta echipa de fotbal cu un total de 4 milioane de lei în sezonul următor aceasta dedicând formației clujene 35% din totalul bugetului alocat pentru sportul Clujean. Echipa antrenată de Erik Lincar se află pe lista asociațiilor sportive ce ar putea beneficia de cofinanțare din partea autorităților locale, ”studenții” fiind pe cale să primească 4 milioane de lei din totalul de 10 milioane alocate de Primăria Cluj-Napoca pentru sport.

Primarul Emil Boc și-a reiterat cu diferite ocazii susținerea oferită clubului clujean în speranța ca acesta să atingă performanțe deosebite prin intermediul acesteia.

” Câtă vreme nu este în Divizia A încă mai aștept rezultate mai bune. Evident că și noi ne vom ridica la nivelul așteptărilor lor cu susținere financiară. Pentru noi Universitatea Cluj rămâne prioritatea sportului clujean și promovarea în prima ligă, iar din perspectiva noastră vom aloca resursele financiare permise de lege și de buget astfel încât să își îndeplinească acest obiectiv.” a transmis primarul Clujului la început de an.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

equalizer 04/04/2022 - 04:16

U Cluj nu mai promoveaza.
Poate sa primeasca si un trilion de lei.
Nu asa se abordeaza un joc de promovare cu Slobozia.

Raspunde

Comenteaza