”U” Cluj a câștigat pe terenul Petrolului dar rămâne vigilentă pentru a se salva de la retrogradare. Sabău:” Până nu-mi îndeplinesc obiectivul nu pot să mă bucur.”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Petrolul Ploiești în cea de-a 4-a etapă a Play-Out-ului Superligii. Ardelenii au deblocat tabela în minutul 10 prin Alex Chiciu iar peste doar 6 minute au înscris și golul care a tranșat soarta partidei, prin mijlocașul Dan Nistor. În urma victoriei, clujenii au obținut 23 de puncte și se află pe locul 6 în clasamentul Play-Outului.

În urma partidei, antrenorul alb-negrilor, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că elevii săi s-au pregătit corespunzător înainte de partida cu ”Lupii Galbeni” dar vor mai avea mult de muncă pentru a se salva de la retrogradare iar următorul meci împotriva Mioveniului este foarte important.

”Este foarte greu de gestionat această perioadă, clasamentul este foarte strâns, dacă pierdeam azi eram în mare dificultate. Trebuie să pregătim meciul cu Mioveniul, poate cel mai greu, pentru că jucătorii pot considera că va fi foarte uşor, şi aici intervin eu. Noi, în afară de meciul de cupă nu am arătat deloc bine, să recunoaştem, dar ne-am pregătit săptămâna trecută foarte bine şi a venit vitoria asta.

Până nu îmi îndeplinesc obiectivul nu pot să mă bucur. Sperăm ca la meciul de cupă să fie gata gazonul, să jucăm acasă şi să fie bine.” a transmis în urma victoriei obținute antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Dorin 19/04/2023 - 01:33

Acum cele două echipe clujene trec prin momente grele a evoluției in campionat.Propun celor două galerii să se respecte și și să se susțină și să nu auzim scandări obscene sau de felul “unde-i CFR?.Noi știm că mai demult cele două echipe s-au ajutat și la fel trebuie să facă acum și galeriile și conducerile. Universitatea poate juca pe stadionul CFR și nu la Medias și atunci tribunele ar fi pline și galeria s-ar dubla.Si galeria “U” poate sa ajute pe cea a CFR la meciurile importante și nu sa strige “unde-i CFR”ci “Hai CFR”

Raspunde

Comenteaza