U-BT, victorie în restanța cu SCMU Craiova în Liga Națională

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca a obținut o nouă victorie în Liga Națională de Baschet împotriva SCMU Craiova în meciul disputat ieri la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. ”Studenții” s-au impus cu 100-97 la finalul unui joc spectaculos în care Craiova s-a ținut aproape de liderul clasamentului.

Printre evidențiații partidei s-au numărat atât sârbul Stefan Bircevic de la ”U-BT” care a înscris 27 de puncte pentru echipa sa, cât și americanul Josh Hawley de la Craiova ce a înscris 35 de puncte pentru olteni. Antrenorul Clujenilor, Mihai Silvășan nu a ezitat să critice atitudinea jucătorilor săi care au comis numeroase erori pe parcursul reprizei.

”Foarte proastă din punctul nostru de vedere, și aici mă refer în primul rând la atitudine, nu am avut atitudinea de care aveam nevoie. Le-am spus băieților la început că este vorba despre noi, nu este vorba despre rezultat și despre adversar, cu 28 de mingi pierdute și cu 21 de recuperări ofensive mă mir că am câștigat. Evident că suntem echipa mai bună, nu cred că cineva poate contesta asta, însă nu cred că este vorba tot timpul despre asta. Este vorba despre cum arăți această calitate, cum alegi să evoluezi în minutele în care intri pe teren. Din păcate, la noi, la câțiva dintre jucătorii noștri s-a văzut această lipsă de atitudine. Avem nevoie de toată lumea ca să câștigăm acest campionat, nu putem evolua cu jumătate de echipă pentru că la unii s-a terminat sezonul după Basketball Champions League, însă astea sunt problemele noastre pe care trebuie să le rezolvăm.” a transmis în urma partidei, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza