U-BT Cluj, victorie în Derby-ul Transilvaniei cu CSU Sibiu, scor 99-65! ”Studenții”, neînvinși în Liga Națională

by Christian Suciu

U-BT Cluj a reușit să se impună în deplasarea cu BC CSU Sibiu la scorul de 99-65 și rămâne neînvinsă în campionat după 16 jocuri disputate. Din partea formației clujene s-au remarcat pe parcursul jocului Mihai Măciucă (13 puncte, 4 recuperări,2 assist-uri), Emanuel Cățe ( 12 puncte, 7 recuperări, 3 assist-uri și Jarrel Eddie ( 13 puncte, 4 recuperări, 5 assist-uri0.

”A fost un meci în care am rămas cu un gust foarte plăcut. Am avut de la început o atitudine corectă, am jucat un baschet de calitate și am reușit să ne impunem fără probleme într-o sală în care nu se câștigă deloc ușor. Atmosfera a fost foarte frumoasă, însă cred că am meritat pe deplin victoria. Mâine va fi o zi de pauză și după aceea vom reveni la treabă!”, a declarat în urma partidei, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan.

În urma victoriei ”studenții” se află pe primul loc în Liga Națională cu 32 de puncte, la doar 3 puncte distanță de CSM Oradea. În următoarea etapă, echipa clujeană va primi vizita celor de la CSM Cosntanța la BT Arena în data de 29 martie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza