U-BT Cluj tot mai aproape de titlul de campioană după a doua victorie din finala cu CSO Voluntari

by Christian Suciu

U-BT Cluj s-a impus în cel de-al doilea meci din finala cu CSO Voluntari la scorul de 92-84 și devine principala candidată la titlul de campioană a României, ce va fi decis în funcție de rezultatele din următoarele 3 jocuri. Următorul meci cu CSO Voluntari va fi jucat mâine, în data de 2 Iunie.

Din echipa ”studenților” s-au remarcat Andrija Stipanovic cu 16 puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive dar și Patrick Richards (16 p. 3 recuperări și 4 pase decisive) și Elijah Stewart cu (14 puncte și 8 recuperări), în timp ce de la oaspeți s-au făcut remarcați Vlad Munteanu și Toddrick Gotcher cu 21 și respectiv 19 puncte înscrise.

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan a fost mulțumit de performanța elevilor săi și a declarat că își dorește o prestație cel puțin la fel de solidă din partea elevilor săi și în meciul decisiv de mâine.

” A fost o partidă dificilă, ca și celelalte din această serie. Jucăm cu o echipă bună, care teoretic nu avea multe de pierdut înaintea finalei. Mă bucur cum am reacționat după înfrângerea de acasă. Una e să pierzi când dai totul pe teren și alta e când joci foarte prost. Asta s-a întâmplat la Cluj, nu am avut atitudine, inteligență, și am pierdut. Am venit aici cu altă față, am schimbat puțin și din punct de vedere tactic. Kuti a făcut un efort senzațional, a schimbat energia meciului. Asta trebuie să jucăm și joi, suntem o formație fizică și vrem să ne folosim de acest avantaj. Nu intrăm doar pe teren sperând că adversarul ne va da meciul. Nu este nimic terminat, de abia așteptăm meciul de joi.” a transmis în urma confruntării antrenorul U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza