U-BT Cluj rămâne neînvinsă la debutul în Play-Off! ”Studenții” au trecut de CS Dinamo București cu 87-67

by Christian Suciu

U-BT Cluj continuă seria victoriilor după primul meci din Play-Off-ul Ligii Naționale de Baschet, disputat împotriva celor de la Dinamo București și încheiat cu scorul de 87-67. Echipa pregătită de Mihai Silvășan a revenit de la un deficit de 21 de puncte pentru a obține victoria în disputa de la BT Arena. Printre cei mai nuni marcatori ai clujenilor s-au numărat Jarell Eddie (24 puncte, 4 recuperări, 1 assist), Adam Mokoa (16 puncte, 3 recuperări, 4 assist-uri) și Karel Guzman (12 puncte și 7 recuperări).

Oaspeții au început bine partida de la Cluj și s-au desprins la 21 de puncte de formația clujeană până la finalul primei reprize însă actul secund al confruntării alb-negrii au reușit să recupereze deficitul și să treacă la conducerea jocului după un joc excelent din partea lui Jarell Eddie.

”Aș spune că am început cu stângul, era să cădem în prăpastie. Trebuie să mai și glumim după un astfel de meci, în care evident că nu am fost mulțumiți. Probabil au fost cele mai proaste 20 de minute ale sezonului, i-am și subestimat. Sunt convins că acum am înțeles că fără o mentalitate puternică nu avem cum să jucăm un baschet de calitate. Trebuie să fim agresivi, să alergăm și să recuperăm. Din păcate, în prima repriză nu am arătat asta. Apoi s-a schimbat mentalitatea, am primit doar 22 de puncte și am fost echipa pe care o cunoaște toată lumea. ”, a declarat în urma victoriei, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza