U-BT Cluj, pregătită de meciul cu Ratiopharm Ulm! Silvășan:” Vrem o nouă victorie în EuroCup”

by Christian Suciu

U-BT Cluj întâlnește astăzi de la ora 19:00 pe Ratiopharm Ulm la BT Arena din Cluj-Napoca în cea de-a 6-a etapă a BTK EuroCup. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 3 și precum și pe Primaplay.ro. Înaintea confruntării cu formația care i-a învins pe clujeni în două rânduri în sezonul precedent (84-81 la Cluj și 91-71 în Germania), antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan, crede că echipa sa poate obține victoria în meciul contra campioanei Germaniei.

”Este un nou meci în EuroCup, va fi o partidă grea, întâlnim o echipă foarte bună. Vorbim despre campioana Germaniei, care chiar dacă și-a schimbat o parte din componență, are același antrenor, aceeași conducere și o mentalitate puternică. Au început foarte bine sezonul, au câștigat majoritatea meciurilor și sunt o echipă extrem de ofensivă. Din grupa noastră au cel mai bun atac, distribuie și cele mai multe pase decisive.

Vrem o nouă victorie în EuroCup și să ne bucurăm împreună cu fanii la final. Din punctul nostru de vedere, cred că lucrurile sunt foarte pozitive. Noi avem a doua defensivă din EuroCup, dar dacă ne uităm la statistica ofensivă nu e atât de bună pe cât ne-am dori. Aici putem să progresăm. Avem jucători care pot marca multe puncte, iar procentajele noastre nu strălucesc. Chiar și așa, am reușit să câștigăm meciuri. Intenționăm să ne menținem forța defensivă și vrem să facem viață grea fiecărui adversar.

Avem jucători cu calitățile necesare, încercăm să ținem echipele sub media lor de puncte, însă urmărim să fim și mai buni ofensiv. Ei și-au păstrat 3-4 jucători din echipa de bază, la fel și noi. Referitor la U-Banca Transilvania, cred că avem o echipă cu un potențial mai ridicat față de anul trecut.

Vreau să ne mândrim încă o dată la final de sezon cu cea mai mare medie de spectatori, deci așteptăm pe toată lumea la sală.”, a transmis înaintea partidei, antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza