U-BT Cluj obține o nouă victorie în EuroCup pe BT Arena! Studenții au învins-o pe Pallacanestro Brescia cu 91-86

by Christian Suciu

U-BT Cluj a reușit cea de-a doua victorie din grupa A a 7Days EuroCup împotriva formației italienești Pallacanestro Brescia, pe care a învins-o cu 91 la 86 într-un meci disputat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Din formația pregătită de Mihai Silvășa, printre jucătorii remarcați se numără Meindl și Guzman cu câte 15 puncte dar și Gordic, Stipanovic, Richard și Cățe cu 13 puncte fiecare.

”În această competiție, fiecare victorie este extrem de grea. Am văzut alte rezultate și vedem că fiecare meci este extrem de intens și extrem de dur. Este un lucru care ne place și este un lucru cu care trebuie să ne obișnuim, să joc într-un fel de competiție. Și sunt foarte fericit că am rămas puternici, mental și fizic, în acest joc. Am câștigat până la urmă. Mulțumim foarte mult fanilor noștri, care au fost grozavi și ne-au ajutat cu adevărat să câștigăm acest joc. Fiecare victorie din liga lui este bună, trebuie doar să o luăm pas cu pas. Trebuie să exersăm bine, să rămânem umili, să muncim și să luptăm pentru fiecare meci.

Este incredibil, dar, de asemenea, asta e vina noastră pentru că i-am lăsat să tragă și să înscrie atât de ușor. Mergem înainte. Ne bucurăm de această victorie în această seară, dar ne gândim la următoarele meciuri pe care le avem.” a transmis la finalul meciului, antrenorul U-BT Cluj, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza