U-BT Cluj-Napoca o învinge pe Ratiopharm Ulm în Euro Cup! Silvășan:” Am arătat mentalitate de învingători, acesta e cel mai bun lucru”

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca a câștigat cu 86-75 meciul de pe teren propriu împotriva lui Ratiopharm Ulm din cea de-a 6-a rundă a BTK Euro Cup. Pentru clujeni au evoluat remarcabil D.J Seely (21 puncte), Karel Guzman (16 puncte, 6 recuperări), Emanuel Cățe (12 p, 5 rec, 4 pase decisive) și Adam Mokoka (12 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive). În urma partidei, ”Studenții” rămân pe locul 2 în grupa de calificare iar în etapa următoare o întâlnesc pe Dolomiti Energia Trento, în data de 15 noiembrie.

”Sunt foarte mândru de această victorie. Am arătat mentalitate de învingători, acesta este cel mai bun lucru. Nu a fost un joc perfect, uitându-ne la statistici. Am permis 18 recuperări ofensive, ceea ce e mult. Cifrele nu sunt cele mai bune, dar am arătat spirit de luptă. Am jucat împotriva campioanei Germaniei și am învins. I-am atacat încă de la început și ne-am menținut ritmul.

Sunt mândru că am putut aduce din nou peste 7.000 de spectatori, ei ne-au împins de la spate în momentele grele. Totuși, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Mai avem multe meciuri, trebuie să fim profesioniști și să dăm totul în continuare. Când am făcut echipa anul trecut, nu îmi doream doar cinci victorii și să nu ne calificăm în Play-Off. Am acumulat experiență, iar acum avem un început de sezon mult mai bun. Într-adevăr, potențialul echipei din prezent este mai mare. Am ales bine jucătorii, însă e doar începutul. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, luăm fiecare antrenament în parte și apoi fiecare meci. Sezonul e lung, se mai pot întâmpla multe lucruri. Suntem bucuroși pentru felul în care evoluăm și pentru mentalitatea noastră!”, a transmis la finele confruntării antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza