U-BT Cluj-Napoca a suferit primul eșec în grupele Top 16 Basketball Chapions League împotriva Unicaja Malaga

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă pe teren propriu ieri seară împotriva formației spaniole Unicaja Malaga cu scorul de 70-86 (23-17, 18-25, 15-14, 30-14) în grupa K din cadrul Top 16 Basketball Champions League. Ibericii au reușit să-și ea revanșa după ce ”U” a câștigat în deplasarea la Malaga din 25 Ianuarie.

” A fost un meci greu, am jucat cu o echipă foarte bună. Îi felicităm pe cei de la Malaga pentru victorie. A fost un meci strâns până la final. Atunci am greșit la recuperare și am pierdut numeroase mingi. Ei au început bine, noi ne-am revenit și au fost multe răsturnări de situație. Malaga a câștigat la o diferență mare. Nu știu dacă este reală această diferență, dar mergem mai departe. Timp de 36 de minute scorul era egal, însă în ultimele patru minte nu am mai executat în atac. Ei au înscris puncte ușoare pe tranziție și sunt o echipă extrem de agresivă.” a declarat antrenorul ”Studenților”, Mihai Silvășan.

În urma confruntării Unicaja Malaga rămâe pe prima poziție în grupă, urmată de U-BT Cluj pe locul secund în timp de FIlou Oostende rămâne pe ultimul loc.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza