U-BT Cluj-Napoca a câștigat și al treilea meci al seriei cu BCM Pitești și va întâlni Voluntari-ul în finală

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu scorul 101-72 în fața celor de BCM Pitești în cel de-al treilea meci al semifinalei Ligii Națioanale de Baschet, disputat în cursul zilei de ieri în Trivale. În urma victoriei obținute ”studenții” îi vor înfrunta în faza finală a competiției pe CSO Voluntari, calificată după victoria cu CSM Oradea.

Cei buni jucători din tabăra clujenilor au fost Ștefan Grasu cu 19 puncte și 5 recuperări, urmat de Andrija Stipanovic cu 12 puncte și 10 recuperări în timp ce de la Piteșteni s-a remarcat Gajovic ce a adunat 15 puncte pentru adversari.

”Este foarte important pentru noi să rămânem concentrați, ne așteaptă o serie grea cu Voluntariul. Sunt o echipă încrezătoare, după ce au învins-o pe Oradea cu 3-0. Probabil nici noi nu suntem în cea mai bună formă, din moment ce nu am avut un meci competitiv de aproape 20 de zile. La ora primului meci din finală nu mai există nicio scuză, trebuie să facem tot ce ține de noi să câștigăm. Așteptăm publicul într-un număr cât mai mare la sală, să ne îndeplinim obiectivul, și anume adjudecarea a trei meciuri din finală.” a transmis Mihai Silvășan, antrenorul ”U-BT” Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza