U-BT Cluj joacă astăzi meciul doi din finala Ligii Naționale cu CSM Oradea

by Christian Suciu

U-BT Cluj întâlnește astăzi de la ora 19:00 la BT Arena pe CSM Oradea în meciul doi al finalei Ligii Naționale de Baschet. Partida va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 precum și pe platforma Primaplay.ro. Primul meci din finală s-a încheiat cu victoria ”Studenților” la scorul de 95-64.

”Nu ne-am gândit că vrem să câștigăm la 31 de puncte sau la un singur punct. Noi am vrut doar o victorie și ne-am concentrat asupra atitudinii noastre. Intensitatea noastră s-a văzut la recuperare, acolo unde am avut cu 20 de recuperări mai multe decât ei. Nu am lăsat coșuri ușoare și cred că am fost la un nivel înalt în ceea ce privește apărarea.

Gândurile noastre merg la meciul doi, care a devenit cel mai important din această serie. Fiecare meci care urmează va fi cel mai important. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să avem aceeași mentalitate. Karel Guzman a jucat foarte bine, a reușit să fie foarte eficient într-un timp scurt. A contribuit în ambele faze.

Aș fi extrem de naiv, chiar prost, dacă m-aș aștepta în continuare la o astfel de victorie. Eu vreau să facem lucrurile bine și sunt convins că meciul de marți nu va semăna cu acesta. Noi rămânem concentrați și tratăm fiecare moment cu maximă seriozitate.” , a declarat antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan înaintea celui de-al doilea meci din finală dintre U-BT Cluj și CSM Oradea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza