U-BT Cluj joacă astăzi în deplasare cu Joventut Badalona în EuroCup

by Christian Suciu

UBT Cluj se deplasează în Spania, pentru meciul cu Joventut, din cadrul grupelor 7 Days EuroCup, la baschet masculin. Meciul dintre cele două formații va începe la 21:15 și va putea fi urmărit pe Prima Sport 3.

Ardelenii sunt obligaţi să câştige, pentru a mai spera la play-off. Formaţia antrenată de Mihai Silvăşan ocupă locul 9, cu 5 victorii şi 10 eşecuri. De cealaltă parte, Joventut este matematic calificată în faza următoare, fiind pe locul al doilea, cu linie de 10 victorii şi doar 5 înfrângeri.

În etapa precedentă, ”Studenții” au reușit o victorie neașteptată cu scorul de 87-83 (49-37), împotriva finalistei de anul trecut, Frutti Extra Bursaspor, în etapa a XV-a din 7 Days Eurocup însă antrenorul clujenilor a ramas realist cu privire la șansele de calificare ale echipei sale.

” Nu avem șanse mari pentru Play-Off. Avem nevoie de un miracol. Trebuie să câștigăm fiecare meci și celelalte echipe care au 7 victorii trebuie să piardă meciurile rămase. Șansa noastră nu este mare, dar vom juca și vom vedea ce se întâmplă.” declara în urma victoriei obținute în etapa trecută, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza