U-BT Cluj a fost învinsă în ultimul meci din EuroCup în fața lui Ratiopharm Ulm!

by Christian Suciu

U-BT Cluj a fost învinsă în ultimul meci din 7Days EuroCup disputat pe terenul celor de la Ratipharm Ulm ce s-a încheiat cu scorul de 91-71 pentru echipa germană ce va continua în play-off-ul competiției europene. Din tabăra alb negrilor s-au remarcat în ciuda înfrângerii Stipanovic (12 puncte, 5 recuperări) și Leo Meindl (12 puncte, 4 recuperări) dar și Nandor Kuti și Kasey Shepherd (11 puncte fiecare).

La finalul partidei, antrenorul clujenilor și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și a transmis că în urma încheierii parcursului european formația sa își va concentra eforturile înspre câștigarea competiției interne.

”Felicit echipa adversă pentru victorie. Au jucat eficient și au meritat să câștige astăzi. Jucătorii lor au înscris 19 coșuri de trei puncte, ceea ce este foarte mult într-o singură partidă. Defensiva noastră nu a fost suficient de bună, nu ne-am folosit faulturile cum trebuia. Ei au controlat și situația la recuperări, deci au evoluat cu mai multă intensitate. 

Pe de altă parte, ne-am încheiat sezonul în EuroCup. Le urez celor de la Ulm succes în toate competițiile. Pentru noi urmează acum ultimele jocuri din sezonul regulat, precum și Play-Off-ul. Concentrarea noastră merge spre campionatul intern!” a transmis în urma partidei antrenorul U-BT Cluj, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza