Trei tineri sunt cercetați de Parchetul Militar Cluj pentru lipsire de libertate şi tâlhărie. Ar fi sechestrat o femeie care avea o relație cu tatăl a doi dintre ei

by admin

Trei tineri au fost arestați preventiv de magistrații bihoreni sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie. Procurorii Parchetului Militar Cluj, care anchetează cazul, spun că cei trei ar fi sechestrat, bătut și tuns o femeie, pe care apoi au abandonat-o în curtea mamei sale. Totul s-ar fi petrecut din cauză că victima ar fi o avut o relație cu tatăl a doi dintre suspecți.

Potrivit datelor furnizate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, victima are 40 de ani şi este mamă a doi copii, femeia fiind cea care a anunţat poliţia în seara zilei de vineri, 8 octombrie. Suspecții sunt un bărbat şi o femeie, fraţi, şi un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.

„Din relatările persoanei vătămate s-a reţinut că în cursul după amiezii din ziua respectivă, a fost solicitată să se prezinte la sediul societăţii comerciale din localitatea Ortiteag, judeţul Bihor, la care este angajată în calitate de contabil, de către cei doi fii ai administratorului societăţii, numitul C.F de 29 de ani şi numita C.A., de 27 de ani, sub pretextul discutării unor probleme de serviciu. Ajunsă la sediu, cei doi, cărora li s-a alăturat şi subofiţerul B.C.F, de 31 de ani, prieten şi fost logodnic al numitei C.A, au sechestrat-o în sediul societăţii pe durata mai multor ore, au legat-o de mâini şi picioare, au exercitat multiple acte de agresiune fizică asupra sa, au dezbrăcat-o, au umilit-o, i-au tuns porţiuni din părul de pe cap, iar apoi au transportat-o cu un autoturism şi au abandonat-o, dezbrăcată, în curtea locuinţei mamei sale din localitatea Măgeşti, judeţ Bihor. Persoana vătămată reclamă, de asemenea, că i-au fost sustrase din geantă mai multe bunuri personale, respectiv bani, un telefon mobil şi un card bancar. Din relatările ei mai rezultă că motivul agresiunii celor trei ar fi fost reproşul pentru o presupusă relaţie amoroasă a sa cu C.G, tatăl celor doi fraţi mai sus amintiţi”, transmite Parchetul Militar care anchetează acest caz. 

Anchetatorii menţionează că în acest caz au fost făcute percheziţii la domiciliile suspecţilor şi într-un autoturism, în urma probelor adunate existând suspiciunea rezonabilă că cei trei au comis faptele de care sunt acuzaţi.

Incidentul s-ar fi petrecut în sediul unei firme de construcţii din localitatea Măgeşti, firmă care ar aparţine, conform jurnaliştilor locali, fostului primar al localităţii. Fiul şi fiica fostului edil, cu vârste de 29, respectiv 27 de ani, suspectau că tatăl lor are o relaţie cu contabila firmei, motiv pentru care au chemat-o pe aceasta la birou. După ce au legat-o, tuns-o şi bătut-o, ei au abandonat-o în curtea mamei sale. La fapte a participat un alt tânăr, angajat al ISU Bihor, prieten cu cei doi, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care dosarul este instrumentat de Parchetul Militar, scrie news.ro. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor s-a delimitat, print-un comunicat de presă, de faptele tânărului, care este angajat al instituţiei din anul 2017.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza