Trei refugiați din Ucraina au fost internați la Spitalul Județean Cluj. O femeie va fi operată de urgență

by admin

Trei persoane refugiate din Ucraina au avut nevoie de ajutor medical și au fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Dintre acestea, o femeie în vârstă de 40 de ani suferă de o afecțiune foarte gravă și va fi operată de urgență la Clinica de Neurochirurgie.

„Solidaritatea umană este foarte importantă în aceste zile în care semenii noștrii aflați foarte aproape suferă din cauza războiului. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca s-a alăturat efortului general de a asigura asistență medicală refugiaților ucraineni. La această oră,  3 persoane refugiate au beneficiat de asistență medicală de urgență și sunt internate în secțiile clinice ale spitalului. 

Există refugiați care ajung la spitalul nostru cu afecțiuni grave fiind transferați direct din spitale de peste graniță, ca urmare a faptului că activitatea spitalelor ucrainiene este grav afectată de acțiunile militare. Olena, pacientă în vârstă de 40 ani din regiunea Transcarpatia, a ajuns la spital cu o afecțiune neurochirurgicală foarte gravă. După efectuarea unor investigații suplimentare, ea va fi operată în regim de urgență de  o echipă a Clinicii de Neurochirurgie”, au scris reprezentanții spitalului pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza