UPDATE/ FOTO. Trei persoane decedate în zona localității Morlaca, în urma unui accident rutier

by admin

UPDATE ora 21:15. Stare trafic: se circulă alternativ pe sensul Cluj-Oradea

“Autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani. În interior se aflau alți trei pasageri, o femeie de 30 de ani și doi minori de circa 6, respectiv 10 ani. Persoanele din autoturism erau din Republica Moldova.
Minorul de 10 ani a fost transportat la o unitate medicală.

Conducătorul ansamblului de vehicule este un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor.
Minorul decedat în urma evenimentului rutier – 7 ani.

În urma cercetărilor preliminare, autoturismul ar fi pătruns pe contrasens.
Împrejurările și cauzele vor fi stabilite din datele rezultate la finalizarea anchetei în derulare”, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Cluj.

Știrea inițială:

Tragedie pe șoselele din județul Cluj. Trei persoane și-au pierdut viața miercuri după-amiaza, în urma unui accident rutier produs între localitățile Morlaca și Hodiș din județul Cluj.

„Din datele primite de la fața locului, în evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule și un autoturism. Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Momentan, traficul în zonă este blocat (19:25).

O autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au fost alertate să intervină în urma accidentului rutier.

“Pompierii au găsit la fața locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viața. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiță de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare.

Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la fața locului și a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ.
Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor rămași blocați în autoturism și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la fața locului”, a transmis ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza