Trei comune din Cluj devastate de ploi! Poduri și străzi au fost afectate de ploile torențiale de la începutul lui August

by Christian Suciu

Aversele abundente de la începutul lunii au provocat numeroase pagube în comunele clujene Baciu, Aiton și Gilău unde mai multe străzi și inclusiv un pod au fost grav afectate de condițiile de vreme de la începutul lunii. Prefectura Cluj cere Ministerului Dezvoltării ajutor pentru pagubele suferite în perioada respectivă.

”Instituţia Prefectului-Judeţul Cluj va sprijinii demersurile unitățiilor administrativ teritoriale afectate, menționate mai sus, la structurile centrale de decizie: Ministerul  Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administraţiei, Compania Națională de Investiții, în vederea obținerii de fonduri financiare pentru refacerea elementelor de infrastructură și altor obiective care au suferit pagube în urma calamităților naturale.” a comunicat Prefectul Clujului după ce în satul Mera din comuna Baciu un pod a fost avariat precum și unele străzi comunele Aiton și Gilău.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza