Trei cazuri de COVID-19 într-un sat din apropierea Clujului

by admin

Trei locuitori ai satului Sălicea, aflat la numai câțiva kilometri de Cluj-Napoca, au fost confirmați cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa, pe rețelele de socializare, care a îndemnat la calm și le-a cerut locuitorilor să respecte măsurile de protecție.

„Dragi cetățeni ai Comunei Ciurila, având în vedere contextul actual, precum și creșterile de cazuri COVID-19 la nivel național, vin cu informații privind cele 3 cazuri pozitive din comuna noastră  Din păcate 3 concetățeni din satul Sălicea au fost testați pozitiv și se află la momentul actual sub asistență medicală. De asemenea familiile acestora se află în autoizolare și sub supravegherea primăriei și a poliției.

Vă informez că sunt în permanent dialog cu Domnul Prefect al județului Cluj precum și cu Direcția de Sănătate Publică Cluj, pentru a gestiona această situație în cel mai bun mod posibil.

Vă recomand să nu vă panicați, însă vă sfătuiesc să respectați normele impuse, să aplicați distanțarea socială și să vă protejați purtând masca de protecție. Este important să acționăm responsabil și să avem grijă de sănătatea noastră și a celor din jur! Multă sănătate și prudență!”, a transmis Cristinel Popa, primarul din comuna Ciurila.

Potrivit prefectului Mircea Abrudean, deocamdată nu se impune carantinarea zonei. Direcția de Sănătate Publică monitorizează situația și va lua măsuri în funcție de evoluția numărului de cazuri.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza