Traficanți de droguri ridicați de polițiștii clujeni

by admin

O rețea de traficanți de droguri a fost destructurată de polițiști clujeni, împreună cu procurorii DIICOT. Oamenii legii au efectuat luni dimineața 11 percheziții în Cluj-Napoca, Turda şi Floreşti la domiciliile mai multor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. 

„Din cercetări a reieșit că mai multe persoane ar fi procurat, comercializat şi ar fi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive pe care le-ar fi comandat din mediul online şi pe care le-ar fi primit din Țările de Jos (Olanda) prin intermediul unor firme de transport.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o pușcă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Zece suspecți au fost duși la audieri. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a suspecților.

Activitațile au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj-Napoca și al Grupării de Jandarmi Mobilă „ Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza