Țeapă cu bilete la Untold. IPJ Cluj recomandă achiziționarea biletelor de pe platformele oficiale

by Oana Spiru

În ceea ce privește achiziționarea unor bilete de acces la festivalurile care au loc în această perioadă, la nivelul Inspectoratului Judeâean de Poliție Cluj a fost înregistrată o sesizare privind existența unei situații de înșelăciune.

În fapt, în urma vizionării unor anunț pe o rețea online de socializare, persoana a remis o sumă de bani pentru achiziționarea a două bilete de acces, acestea nemaifiind remise cumpărătorului.

„Recomandăm astfel, asigurarea achiziționării biletelor de pe platformele oficiale sau de la persoane de încredere. Adesea, prețurile vădit scăzute ale unor bilete, comercializate pe diferite platforme sau de persoane necunoscute pot constitui un prim indiciu al unei eventuale înșelăciuni”, transmite IPJ Cluj.

Până în acest moment, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu există sesizări referitoare la înșelăciuni privind închirierea unor locuințe pentru perioada festivalului.

Recomandări transmise de către reprezentanții IPJ Cluj:

Pentru a nu deveni victimele unor situații de înșelăciune, recomandă verificarea cu atenție a locației care urmează a fi rezervată.

  • acordați un plus de atenție recenziilor online sau comentariilor postate, conturilor sau profilelor, existând posibilitatea ca acestea să fie false.
  • nu trimiteți sume de bani în contul unor persoane necunoscute
    -în cazul în care doriți să închiriați o locuință, fie apartament sau casă, anterior transmiterii avansului sau a altor sume de bani, încercați să stabiliți o întâlnire cu proprietarul, în cadrul căreia să vizualizați și locuința propriu-zisă. Nu vă bazați pe fotografii postate pe diferite site-uri online, întrucât și acestea pot fi false

Te-ar putea interesa si

Comenteaza