VIDEO: Tânără răpită în plină stradă la Cluj-Napoca. Agresorii au ajuns în spatele gratiilor

by admin

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe numele lor fiind deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cei trei sunt acuzați că pe 14 ianuarie, în jurul orei 18:40, ar fi răpit o adolescentă de 15 ani, care se plimba pe o stradă din Cluj-Napoca.

„Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș, a coborât din autoturismul menționat și ar fi contrâns-o fizic pe tânără de 15 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, să urce în interiorul acestuia.

După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecției străzilor Cuza-Vodă – Frédéric Joliot-Curie, tânăra a deschis una dintre portiere și a ieșit afară din interiorul autovehiculului.

În baza sesizării s-au constituit echipe operative complexe pentru identificarea în cel mai scurt timp a autoturismului și a persoanelor implicate, iar în cursul nopții mașina indicată a fost depistată pe raza localității Ciucea, în județul Cluj”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza