Tânăra dispărută sâmbătă din Cluj ar fi fost găsită decedată în județul Bihor

by admin

Molnar Beata, tânăra în vârstă de 30 de ani dată în urmărire după ce a dispărut de acasă, ar fi fost găsită decedată în județul Bihor. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor. 

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili identitatea cadavrului și pentru a verifica toate circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza