SURSE: Școlile ar urma să fie închise și cursurile suspendate din cauza COVID-19

by admin

Autoritățile iau măsuri dure pentru a opri răspândirea noului coronavirus COVID-19. După ce a oprit traficul aerian spre și dinspre Italia și au interzis evenimentele publice cu mai multe de 1.000 de participanți, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență ar urma să închidă școlile și grădinițele.

Propunerea vine din partea secretarului de stat Raed Arafat și se regăsește într-un draft care va fi discutat luni, de la ora 16, la sediul Ministerului de Interne. În același document se prevede ca toate stagiile în spitale pentru elevii postlicealelor să fie oprite până la finele lunii martie.

Încă nu a fost luată o decizie oficială în acest sens, dar mai multe surse indică faptul că se va hotărî suspendarea cursurilor și închiderea școlilor până pe data de 21 aprilie. Sunt vizate grădiniţele, învăţământul primar, gimnazial, liceal, postliceal şi profesional.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Alex 09/03/2020 - 21:48

Foarte bine. Nu asteptati pana ce mor mii de oameni. Virusul asta moare in 3 zile daca nu e raspandit. Daca evitam grupurile mari si desinfectam tot ce putem pt urmatoarele 30 de zile, moare virusul

Raspunde

Comenteaza