Este oficial! Patriciu Achimaș-Cadariu, prima propunere PSD Cluj pentru Camera Deputaților!

by admin

La această oră are loc ședința de birou județean a PSD Cluj, cea în care se validează lista candidaților pentru Parlament. Cum locul 1 la Senat e acontat de Vasile Dâncu, bătălia e pentru primul loc la Camera Deputaților.

Aici lucrurile se răstoarnă de la o oră la alta. Dacă azi dimineață primii doi favoriți erau Gabriela Ciot și Ovidiu Secară, în acest moment locul 1 pe lista PSD Cluj pentru Camera Deputaților pare să fie acontat de Patriciu Achimaș-Cadariu, fost ministru al Sănătății, secondat de Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj.

Ședința este departe de a se fi terminat, potrivit surselor noastre fiind una destul de agitată.

Vom reveni cu detalii pe servuscluj.ro!

Update

Ședința PSD Cluj s-a încheiat cu validarea candidaților pentru Parlament! La Senat merge Vasile Dâncu iar la Camera Deputaților Patriciu Achimaș-Cadariu și Alexandru Cordoș!

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Cluj: PSD l-a cooptat pe Patriciu Achimaș-Cadariu – directorul medical al Institutului Oncologic – să deschidă lista candidaților la Camera Deputaților. Vasile Dâncu, cap de listă la Senat - newsromania.info 20/10/2020 - 19:48

[…] Primul loc pe lista candidaților la Senat îl ocupă sociologul Vasile Dâncu. Supriza o constituie medicul Patriciu Achimaș-Cadariu, care a acceptat să deschidă lista candidaților PSD Cluj pentru Camera Deputaților, relatează publicația, citând servuscluj.ro. […]

Raspunde

Comenteaza