”Super Dan” vede un meci aprig cu kosovarii de la Ballkani ” Șansele sunt de 50-50”

by Christian Suciu

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu se așteaptă la un joc dificil împotriva lui Ballkani din Kosovo din prima etapă a actualei ediții de Conference League. Deși valoarea oponenților este mult sub cea a CFR-ului, al cărui lot este cu 25 de milioane mai valoros decât cel al rivalilor din primul meci, Petrescu e convins că aceștia vor da tot ce au mai bun împotriva echipei din Gruia.

”Orice echipă care intră pe teren vrea să câştige. Nu cred că există în grupele europene vreo echipă care să nu vrea să câştige. Nu poţi să ajungi aici dacă nu ai valoare. În grupă nu există echipe mici sau echipe mari, este o grupă echilibrată. Fanii, entuziasmul, felul în care joacă mă fac să cred că va fi un meci foarte greu. Am urmărit mai multe meciuri, mi-a plăcut ce am văzut. (n.r. dacă există o favorită). Adversarul va da tot ce are mai bun, şansele sunt 50-50.” a declarat Dan Petrescu înaintea partidei din grupele Conference League.

Echipele probabile Ballkani-CFR Cluj

  • Ballkani: Frasheri – Ar. Thaqi, Jashanica, Dellova, As. Thaqi – Emerllahu, Kuc – Gripshi, Korenica, Krasniqi – Rrahmani
  • CFR: Scuffet – Braun, Yuri, Burcă, Camora – Roger, Boateng, Cvek, Deac – Yeboah, Petrila

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza