Studenții UBB au dat startul unei campanii de donare de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Cluj

by Christian Suciu

Studenții Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au dat startul celei de-a 12-a ediții a campaniei de donare de sânge ”Donăm împreună, UBB dă startul!”, desfășurată între 30.10.2023- 3.11.2023 la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 18 din Cluj-Napoca.

Persoanele interesate să se alăture campaniei trebuie să completeze formularul de înscriere și să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie în intervalul orar 7:30-13:30.

”Donăm împreună, UBBEAR dă startul!” a devenit deja o tradiție a comunității UBB. Ajunsă la cea de-a 12-a ediție, campania pe care noi am inițiat-o este mai mult decât o simplă campanie de donare. Este un program coerent de informare şi educare pe tema importanței donării de sânge, iar ceea ce ne dorim noi în primul rând este să generăm un comportament firesc și constant în această direcție, motiv pentru care studenții UBB se implica în promovarea, la nivelul comunității clujene, nu doar a campaniei, ci mai ales a importanței donării de sânge.
E o inițiativă care se încadrează în strategia mai largă UBBMed a Universității noastre și care reconfirmă rolul esențial al Universității în generarea de atitudini la nivelul societăți.” au transmis reprezentanții Universității Babeș-Bolyai.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza