Strada Dragalina din Cluj-Napoca se închide mâine, din cauza unor lucrări de asfaltare

by Christian Suciu

Primăria Cluj-Napoca a anunțat restricții de circulație valabile începând de mâine pe Strada Dragalina din Cluj-Napoca, din cauza unor lucrări de proiectare în cadrul proiectului de revitalizare a malurilor Someșului.

” Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că pentru executarea unor lucrări care fac obiectul proiectului european: «Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului» se impune restricționarea circulației auto în data de 05.12.2023 pe strada Dragalina, pe tronsonul cu sens unic de circulație adiacent străzii Nicolaus Copernicus (între strada Emil Racoviță pâna la ieșirea în tronsonul cu circulație, în ambele sensuri spre cartierul Grigorescu).

Astfel, circulația auto va fi restricționată între orele 10,00 – 14,00 în vederea executării lucrărilor de asfaltare, sens în care se va instala semnalizare rutieră aferentă

Rugăm toți participanții la trafic să evite pe cât posibil zona și să circule pe traseele alternative de deplasare, respectiv să respecte semnalizarea rutieră temporară instalată. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanții municipalității clujene.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza