Start la programările pentru vaccinarea populației generale la Cluj! Câte centre se deschid și de când începe vaccinarea

by Cezar Leizeriuc

Începând de astăzi, 10 martie, se vor putea face programări pentru vaccinarea populației generale, iar imunizarea cetățenilor care au optat pentru vaccin va începe din 15 martie în aceste centre, conform Comitetului Național de Coordonarea Activităților privind Vaccinarea. De asemenea, de astăzi sunt disponibile 4 puncte noi de vaccinare cu 7 fluxuri la Cluj.

“Reamintim faptul că listele de așteptare vor deveni operaționale la data de 15 martie a.c. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi. Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25”, precizează CNCAV.

“Vaccinarea se va efectua cu serul AstraZeneca care poate fi administrat tuturor persoanelor cu vârsta peste 18 ani”, au transmis reprezentanții Prefecturii județului Cluj.

Cele 4 puncte noi de vaccinare cu 7 fluxuri la Cluj sunt următoarele:

Clinica Medicover – Str. Republicii nr. 75, Cluj-Napoca – 1 flux;

Colegiul Tehnic de Transporturi “Transilvania” – Str. Bistriței nr. 21, Cluj-Napoca – 2 fluxuri;

Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” – Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16 – 2 fluxuri;

Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” – Str. Calea Turzii, nr. 140-142, Cluj-Napoca – 2 fluxuri.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Andi 10/03/2021 - 18:24

Prin intermediul platformei informatice? Poate ii anunta cineva pe respnsabilii cu platform ca se trece in etapa a 3-a. Conform platformei, suntem in continuare in etapa a 2-a.

Raspunde
Bula 10/03/2021 - 22:57

Excelente programari !
Persoane in varsta, de peste 80 ani sunt programate in alte localitati sau chiar alte judete !
Felicitari !

Raspunde

Comenteaza