Stadiul lucrărilor la Centrul de Îngrijire pentru vârstnici de pe Calea Baciului. Emil Boc:” Se lucrează la fundație”

by Christian Suciu

Primarul Emil Boc a verificat stadiul lucrărilor la viitorul cămin pentru persoanele vârstnice de pe Calea Baciului. În urma finalizării construcției, viitorul centru va avea peste 70 de locuri pentru cetățenii seniori cu venituri reduse. În prezent, lucrările au ca scop realizarea fundației și a subsolului clădirii.

”Se lucrează la partea de fundație și realizarea subsolului clădirii. Urmează lucrările specifice pentru hidroizolație, după care urmează realizarea lucrărilor pentru căminul propriu-zis (subsol, parter, 2 etaje), care va dispune de 70 de locuri și de facilități specifice unei astfel de construcții.”, a declarat primarul Emil Boc în urma unei vizite de lucru pe șantier.

FOTO:

Centrul pentru vârstnici va fi construit pe o suprafață totală de 1410 mp și va avea o capacitate totală de 70 de locuri (42 de camere) dar și săli de mese, bibliotecă, bucătărie, spații de loisir, cabinete de fizioterapie și kinetoterapie. Valoarea totală a investiției este de 6 milioane de euro, finanțarea venind de la bugetul local.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza