Spitalul din Huedin, dotat cu noi echipamente medicale

by admin

Spitalul Orășenesc Huedin a fost dotat cu noi echipamente medicale, în urma unei investiții de peste 180.000 de lei făcute de Consiliul Județean Cluj.

„Dorința noastră este aceea de a oferi tuturor clujenilor un acces facil la serviciile medicale de care au nevoie. Aceste dotări contribuie atât la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților, cât și la creșterea calității actului medical și la funcționarea optimă a unității spitalicești”, a transmis Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

În cadrul instituției sanitare au fost livrate și puse în funcțiune un analizor de biochimie point of care, un analizor automat pentru determinare hemoleucogramă, un electrocauter și un analizor point of care semiautomat de imunologie. De asemenea, la Spitalul din Huedin au mai ajuns două aspiratoare de secreții, un aparat de spălat și sterilizat ploști, materiale sanitare și reactivi.

În valoare de circa 184.000 de lei, echipamentele au fost achiziționate din resursele alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza