Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, modernizat cu fonduri europene

by Christian Suciu

Consilierii Județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici și proiectul ce modernizarea Ambulatorului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. Acesta vizează extinderea, reamenajarea și modernizarea Corpului C13 M – Laboratoare, precum și schimbarea destinației în Ambulator Integrat și implementarea terapiei hiperbare. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 7,3 milioane de euro și urmează să fie depus spre finanțare prin Programul Sănătate.

De asemenea, se intenționează crearea unor noi spații pentru decongestionarea funcțiunilor existente la parterul și etajul 1 din clădirea principală a spitalului, dar și o mai bună distribuire a circulațiilor/fluxurilor de la nivelul instituției sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj.

”Consider că e absolut necesar să investim în această instituție medicală de elită la nivel național, cu atât mai mult cu cât vorbim despre singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinară din Transilvania și unul din cele doar două din țară. Investiția va aduce numeroase beneficii atât pentru zecile de mii de pacienți tratați ambulatoriu, cât și pentru personalul ce deservește Spitalul nostru de Recuperare.”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza