Spirit civic pentru un clujean de 80 de ani. Vezi ce a făcut cu banii găsiți lângă sediul unei bănci

by admin

Un bătrân în vârstă de 80 de ani din Cluj-Napoca a data dovadă de spirit civic, după ce a găsit o importantă sumă de bani lângă sediul unei bănci. În loc să păstreze banii, bărbatul i-a dus la cea mai apropiată secție de poliție.

„Cercetările relevă faptul că pe raza Secției 5 Poliție, rata de incidență a persoanelor testate pozitiv cu noul spirit civic este cea mai crescută din întregul municipiu. Simptomatologia asociată fenomenului întrunește un grad scăzut de instincte individuale, egoiste și o dispoziție altruistă care acaparează treptat întregul organism.

Spiritul civic poate afecta orice persoană, indiferent de vârstă, așa cum săptămâna trecută un bărbat de 80 de ani, acuzând simptome specifice, s-a îndreptat la cea mai apropiată secție de poliție pentru a preda cei 3.000 de lei găsiți în zona unei unități bancare”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.  

Oamenii legii au reușit să dea de urma adevăratului proprietar al banilor. „Deși, din păcate, nu este un fenomen contagios, studiile arată că persoanele care iau la cunoștință de aceste „patologii”, vor suferi în primă fază un șoc, urmat de o zi mai frumoasă.  Se pare că în aceeași situație s-a aflat și proprietarul banilor când a avut surpriza de a reintra în posesia lor.

Lăsând glumele de „sezon” la o parte, mulțumim celor care aleg să facă ceea ce este corect, iar în cazul pe care vi-l aducem în atenție, mulțumim generației care n-a uitat nici acum ce înseamnă bucuria de a face un bine!”, au mai scris reprezentanții IPJ Cluj. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza