Spectacol de animație pentru copii, la Cluj

by Oana Spiru

Portile regatul de gheata din Arendalle s-au deschis pentru toti copiii din Cluj. Sunteți invitați, preț de câteva minute, într-o lume a poveștilor, în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf,dar si Kristof impreuna cu renul sau prietenos îi aștepată pe cei mici la un moment de neuitat la spectacol de animație Elsa și Prietenii.

Cei mici pot dansa si canta alaturi de actorii din spectacol, iar pentru ca cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea intrebari si li se cere implicarea in spectacol. Ceea ce este nou si complet special chiar si pentru un teatru muzical neconventional, este ca la final de spectacol cei mici au parte si de un program de “incalzire” prin muzica si dans (sub forma de joc interactiv ) si multe alte activitati printre care si face painting(optional), alaturi de actorii de la Golden Party.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Durata spectacolului: 60 minute

Scenariul si Regia : Sabina Arsenie

Muzica : Gabriel Arsenie

Coregrafie: Rares Valea

Spectacol pentru audienta +2 ani

Locatia : Cinema Dacia Manastur, Strada Bucegi 11, Bloc A1, Cluj-Napoca

Data : sambata 14 ianuarie 2023 ora 16:00 si 18:00

Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro,goldenparty.ro sau zilnic la casieria cinema Florin Piersic (Pta. Mihai Viteazul) sau la sala inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Pret: de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza