Șofer oprit cu focuri de armă pe centura Vâlcele- Apahida. A lovit cu mașina un polițist

by admin

Urmărire cu focuri de armă pe centura Vâlcele- Apahida. Un șofer a încercat să scape de un control al polițiștilor, care au fost nevoiți să tragă în cauciucurile mașinii pentru a-l opri. În plus, șoferul fugar l-a lovit cu mașina pe unul dintre oamenii legii și l-a rănit ușor.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au oprit pentru control un autovehicul, pe DN1C – V.O.C.E., pe raza localității Dezmir. În timpul verificării autoturismului din exterior, conducătorul auto, respectiv un bărbat de 31 de ani, din Cluj-Napoca, a accelerat brusc, părăsind locul în care acesta a fost oprit și rănind ușor agentul de poliție.

După somare, polițiștii au efectuat trei focuri de armă, unul în plan vertical și două către pneuri, cu toate acestea, autoturismul continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar după aproximativ 200-300 de metri, în zona sensului giratoriu de la intersecția V.O.C.E. Apahida și Calea Dezmirului, conducătorul ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, rămânând imobilizat pe marginea drumului”, a transmis IPJ Cluj.

Șoferul fugar a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție, în tot acest timp amenințându-l pe agentul de poliție. La secție au ajuns alte patru persoane, pasageri în mașina bărbatului.

În urma testării s-a stabilit că bărbatul avea o concentrație de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care în cauză a fost aplicată o sancțiune contravențională în conformitate cu OUG 195/2002 și măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce. Totodată, în continuare sunt efectuate cercetări de către magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza