Smiley, despre revenirea pe scena Untold: “Memorabil ramane momentul de acum doi ani, cand am cantat in ploaie”

by Cristina Mihaila

Smiley a urcat duminica seara din nou pe scena principala de la Untold, la cea de-a sasea editie a festivalului. Intrebat ce ii place la acest festival, artistul a declarat ca il impresioneaza creativitatea festivalierilor.

“Imi place ca oamenii sunt relaxati, e o atmosfera de voie buna tot timpul. Sunt oameni creativi, imbracati in toate felurile posibile, cu aripi, o tipa in chiloti, nu vezi in fiecare zi asa ceva. E un vibe foarte frumos. E prima data cand chiar am stat la festival, m-am plimbat peste tot si mi-a placut ce am vazut, dar memorabil ramane concertul pe care l-am tinut pe o ploaie torentiala, in urma cu doi ani. Acum lumea a reusit sa stea pana la final”, a declarat Smiley.

Artistul a subliniat faptul ca s-a simtit in siguranta si chiar daca a fost un an greu pentru toata lumea, el a punctat cateva reusite extraordinare de la inceputul pandemiei. “Atata timp cat sunt testati oamenii la intrare, verificati ca sunt vaccinati, nu vad care e problema. Eu m-am simtit foarte safe zilele astea, am uitat un pic de ce s-a intamplat anul asta. Pentru mine anul asta a fost fantastic, mi-au iesit o gramada de chestii pe plan profesional, am compus, am facut filme, dar cel mai important am devenit tata”, a mai spus artistul.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Marius B 13/09/2021 - 09:17

Da, dar in regulamentul Untold scrie ca masca e obligatorie. Nimeni n-a purtat masca.

Raspunde

Comenteaza