Simona Halep părăsește Wimbledon-ul în semifinale! Jucătoarea româncă a fost învinsă de Rîbakina în 2 seturi

by Christian Suciu

Simona Halep a fost eliminată în semifinala turneului de la Wimbledon de către jucătoarea de origine kazahă Elena Rîbakina ce s-a impus în două seturi (3-6, 3-6) după o oră și 15 minute de joc. Simona va părăsi competiția încasând totodată o sumă totală de 535 .000 de lire sterline acumulată în urma parcursului ei.

În urma înfrângerii Simona a analizat jocul prestat iar în viziunea ei cauza principală a eșecului a fost calitatea serviciilor ei, un punct slab de care a profitat adversara din clasamentul WTA.

”Rybakina a jucat foarte bine, iar eu nu am fost suficient de bună.Tot meritul este al ei. Poate dacă serveam mai bine era diferit. Mi-am îmbunătăţit mult serviciul în ultimele luni, dar astăzi parcă m-am întors la cel vechi. Am făcut multe duble greşeli şi am servit prea moale. Cu siguranţă că ar fi fost altceva dacă aş fi servit mai bine.

N-am nicio explicaţie pentru serviciul slab, se întâmplă. Probabil că am fost şi puţin obosită şi de aceea nu a funcţionat serviciul. Ea a jucat bine, nu a scăzut nivelul în niciun moment, dar nici eu nu am făcut ceva să o blochez. Cred că i-am dat perfect mingea pentru a-şi face jocul.” a transmis Simona Halep în conferința de presă din urma partidei.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza