Serviciul de Permise și Înmatriculări se mută într-un sediu nou. Prefectul Clujului a inspectat noua locație

by admin

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se va muta într-un sediu nou. Prefectul Mircea Abrudean a vizitat vineri clădirea Biroului Vamal de interior și a verificat stadiul pregătirilor pentru mutare. Potrivit prefectului, noua locație a serviciului de permise este mai spațioasă, cu o zonă de așteptare generoasă, locuri de parcare și sală ce permite examinarea a 14 persoane în același timp.

„Noua locație este pretabilă pentru activitatea de serviciu public și de relații cu publicul și în curând cetățenii vor putea beneficia de toată infrastructura pusă la dispoziție de acest loc. Spațiul din cadrul clădirii destinat activității serviciului este de aproximativ 550 mp, mai mare decât cel de 335 mp al actualei clădiri de pe strada Albac, unde funcționează serviciul în prezent. Zona de așteptare este generoasă, iar ghişeele asigură un spațiu mai mare pentru cei care solicită informații. În apropierea noului sediu vor fi amenajate și locuri de parcare, destinate celor care se vor adresa serviciului. 

Sala pentru examinarea teoretică în vederea obținerii permisului de conducere este una mai mare, iar în condițiile actuale ale pandemiei, va fi posibilă examinarea în același timp a 14 persoane, cu asigurarea distanței de 1,5 m între candidați, actualul sediu permițând examinarea doar a jumătate din numărul candidaților. Acest lucru va contribui și la reducerea perioadei  de așteptare pentru susținerea examenelor teoretice, în urma programărilor online.

Această schimbare a sediului  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor răspunde deselor solicitări venite din partea cetățenilor de a decongestiona traficul în zona străzii Albac, fiind susținută și de Primăria Municipiului Cluj-Napoca”, a declarat prefectul Mircea Abrudean.

Mutarea sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a fost  una dintre prioritățile actualului prefect. Acesta consideră că este esențial să se găsească în timp scurt soluțiile adecvate pentru ca instituțiile care își desfășoară activitatea în zonele aglomerate, să fie relocate în zone unde accesul publicului este mult mai facil și unde și angajații pot beneficia de condiții mai bune de acces cu mijloacele de transport proprii.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

ușamn 19/09/2020 - 22:10

de fapt care e adresa exactă?

Raspunde
asfds 23/09/2020 - 14:52

inca asa stire frate…
DE CAND SE MUTA????

Raspunde

Comenteaza