Selecționerul Iordănescu rămâne vigilent înaintea partidei cu Elveția. Edi Iordănescu:” Riscul este să ne mulțumim cu ce am realizat”

by Christian Suciu

Selecționerul Echipei Naționale a României, Edi Iordănescu, a transmis înaintea meciului de mâine cu Elveția că noul obiectiv al tricolorilor este calificarea de pe primul loc din grupă iar pentru ca acesta să fie îndeplinit este nevoie ca elevii săi să arate aceeași determinare, seriozitate și spirit de sacrificiu ca în meciurile precedente ale campaniei. Partida dintre România și Elveția va fi urmărită de peste 50.000 de oameni pe Național Arena, fiind ultima partidă oficială a tricolorilor din acest an.

”Sigur, am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am propus, dar în câteva ore am creat un alt obiectiv. Avem şansa să terminăm pe primul loc şi este de datoria noastră să dăm totul. Nu va fi deloc uşor, dar este un obiectiv să terminăm pe primul loc, pentru că ne poate facilita avantaje şi trebuie să dăm totul pentru asta.

Calificarea s-a obţinut doar matematic împotriva Israelului, s-a obţinut cu un proces în spate, cu foarte multă sudoare, încredere, cu principii şi cu valori. Acesta este un grup care a învăţat să nu renunţe niciodată la luptă şi mâine trebuie sa fie din nou în picioare şi pregătit să lupte.

Am câştigat un statut acum, suntem echipă calificată la european.  Pe lângă faptul mental care trebuie să fie la parametrii maximi, întâlnim jucători de cel mai mare nivel, campioni cu cluburile lor. Elveţia vine conectată, în schimb noi, cu bucuria de după joc, am ieşit puţin din concentrare. Riscul este să ne mulţumim cu ce am realizat. Avem datorie, în primul rând, faţa de noi.”, a declarat Selecționerul Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare partidei.

Meciul de la Național Arena dintre România și Elveția va începe mâine, 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza