Selecționerul Iordănescu rămâne încrezător înaintea partidei cu Kosovo! Edi Iordănescu:” Dacă trebuie să trecem prin furtună, trecem”

by Christian Suciu

Selecționerul Echipei Naționale de Fotbal a României, Edward Iordănescu, a prefațat următorul meci al tricolorilor împotriva selecționatei similare din Kosovo. Acesta a analizat greșelile făcute de elevii săi în meciul încheiat la egalitate împotriva Israelului și speră ca reprezentativa României să afișeze o altă atitudine în confruntarea de mâine seară și să obțină un rezultat pozitiv, prin care să ne păstrăm locul în grupa de calificare.

” Eu nu trăiesc într-o realitate proprie, sunt foarte conectat, mă interesează criticile, dar trebuie să mergem înainte. Criticile trebuie să meargă în special către mine, dar ei sunt fotbalişti, în atenţia publică şi trebuie să se obişnuiască şi cu ele.Suntem foarte bine în afara terenului, uniţi, disciplinaţi, toată lumea e conectată, lucrurile sunt bune. În teren, din păcate, nu sunt ok. Dacă reuşim să rezolvăm partea de exprimare, putem rezolva ecuaţia calificării. Mi-aş dori mai multă comunicare în teren.” a declarat Edi Iordănescu înaintea duelului cu Kosovo.

Acesta a mai transmis că este conștient de problemele din jocul echipei naționale și că elevii săi trebuie să gestioneze mai bine presiunea, în special în aceste meciuri decisive pentru calificarea la Campionatul European.

”Suntem conştienţi că trebuie să ne ridicăm la nivelul exprimării. Ne-am dorit trei puncte cu Israel, am avut o primă repriză în care nu pot să fiu nemulţumit de echipa, dar în repriza a doua am gestionat prost, am coborât mental, ne-am pierdut repere şi am intrat într-un joc deschis. Rămânem pe locul 2, suntem neînvinşi, trebuie să credem, sunt lucruri îmbunătăţite faţă de trecut.”. a mai spus în cadrul conferinței premergătoare partidei cu Kosovo, selecționerul României, Edi Iordănescu.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza