Ședința Consiliului Local Cluj-Napoca se va ține prin videoconferință

by Cezar Leizeriuc

Consiliul Local Cluj-Napoca organizează o ședintă luni, 23 martie, ora 13.00, prin videoconferință. Este pentru prima dată când se desfășoară o astfel de ședință printr-o platformă on-line.

Consiliul Local va organiza o videoconferință, prima de acest gen, din cauza pandemiei coronavirusului. Cetățenii clujeni au posibilitatea de a lua cuvântul, dar fără drept de vot. Vezi cum se va desfășura.

„Ținând cont de evoluția epidemiologică la nivel național, precum și de prognozele de creștere a numărului de cazuri de infectare în perioada imediat următoare cu coronavirusul SARS-COV-II, se impune, în temeiul dispozițiilor Hotărârii nr. 121/2020 a Consiliului Local, coroborat cu art. 1 din Dispoziția nr. 1701/17.03.2020 a Primarului municipiului Cluj-Napoca, desfășurarea ședinței Consiliului Local convocată în data de 23.03.2020, ora 13.00, în format de videoconferință, printr-o platformă on-line”, au transmis cei din conducerea instituției.

Participarea cetățenilor la ședința Consiliului Local, precum și posibilitatea de a lua cuvântul fără drept de vot la punctele înscrise pe ordinea de zi, se realizează în două modalități:

– prin înscrierea pe site-ul primăriei – www.primariaclujnapoca.ro, completând formularul on-line disponibil la secțiunea „Serviciul Relații cu consiliul și administrație locală”, până cel mai târziu luni, 23.03.2020, ora 9.00. Aceștia vor primi un link prin e-mail prin intermediul căruia se vor putea conecta la ședința Consiliului Local pentru a lua cuvântul la punctul de pe ordinea de zi la care s-au înscris.

– prin accesul în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în ziua ședinței, respectiv luni, 23.03.2020, ora 13.00, într-un spațiu special amenajat, cu acces la platforma online de videoconferință.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza