Se reabilitează o rută ocolitoare a Clujului! Drumul Județean 105T Berind- Săliștea Veche a primit va fi modernizat

by Christian Suciu

”Mini centura” Clujului începe să prindă contur conform Consiliului Județean Cluj care anunță că a fost eliberat certificatul de Urbanism pentru modernizarea DJ 105 T Berind-Săliștea Veche, ce va putea servi drept o alternativă convenabilă pentru ocolirea zonei metropolitane a Clujului. Sectorul vizat pentru reabilitare se întinde pe 5 kilometri și va face legătura între sectoarele Popești-Corușu-Săliștea Nouă și Berind-DN1F.

”Odată reabilitat, acest drum va putea fi folosit ca o veritabilă centură ocolitoare a zonei metropolitane Cluj. Prin Modernizarea acesteia vom asigura, practic o rută alternativă importantă care va evita traficul rutier, adeseori extrem de agolmerat, de pe drumul național DN1F Baciu-Sânpaul-Top Mică-limită cu județul Sălaj.” a declarat Președintele Consiliului Județean Alin Tișe.

Lucrările vor fin finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și acestea vor începe după obținerea avizelor și autorizațiilor prevăzute precum și după demararea licitației pentru execuția lucrărilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza