Se prelungește programul de vizitare al Grădinii Botanice din Cluj. Evenimente speciale organizate de Ziua Tineretului

by admin

Începând cu 1 mai, Grădina Botanică din Cluj-Napoca a trecut la programul de vară. Aceasta înseamnă că vizitatorii au mai mult timp la dispoziție pentru a admira lalelele timpurii, narcisele sau zambilele, aflate acum la apogeul înfloririi. În plus, luni, pe 2 mai, de Ziua Tineretului, reprezentanții grădinii au pregătit mai multe surprize.

„Tinerii sub 35 de ani vor avea intrarea gratuită, pe baza unui act doveditor. De asemenea, pentru a celebra această zi specială împreună, vom organiza tururi ghidate pe tema „Cultura se împletește cu Natura”. În cadrul acestora, va fi prezentată remarcabila colecție de artefacte istorice conservate în Grădina Botanică. De la sarcofage și coloane romane, ornamente gotice și baroce, până la statui ale diverselor personalități ale culturii și științei, toate acestea vă așteaptă să le descoperiți! Pentru tururi ne vom întâlni la orele 10:00, 12:00 și 14:00 la intrarea în grădină”, se arată pe pagina de Facebook a Grădinii Botanice.

O dată cu schimbarea programului, Grădina Botanică poate fi vizitată între orele 9:00 și 20:00, serele mari fiind deschise între 9:00 și 18:00.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza