Se extinde rețeaua de apă și canalizare în Aghireșu Fabrici

by admin

Se extind rețelele de apă și canalizare în satul Aghireșu Fabrici din comuna Aghireșu. Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea începerii lucrărilor.

„Forul administrativ al județului susține investițiile care contribuie la creșterea calității vieții, în toate comunele clujene. Fiecare proiect edilitar de acest gen ne apropie tot mai mult de dezideratul asumat, respectiv conectarea la apă potabilă în sistem centralizat a tuturor clujenilor”, a transmis președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Proiectul vizează extinderea conductei de apă potabilă și canalizare în partea de est a satului Aghireșu Fabrici, unde, în prezent, nu există rețele edilitare. Proiectul prevede, totodată, și amplasarea unei stații de pompare. Finanțată din bugetul Primăriei Aghireșu, investiția mai prevede și realizarea de branșamente de apă și racorduri de canal menajer, până la limita proprietăților.  

După construire și, respectiv, recepție, conductele vor fi conectate la rețelele publice administrate de Compania de Apă „Someș”, care deservesc întreaga localitate. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza