Se deschide Complexul Polisportiv din Câmpia Turzii

by admin

Se deschide complexul sportiv AlfaGen Park din Câmpia Turzii. Amplasat în parcul municipal Berc, pe o suprafață de 3.000 de mp, complexul își deschide porțile mâine, la ora 11:00.

„Începând de sâmbătă, ne vedem la AlfaGen Park! A venit momentul ca iubitorii sporturilor de la Câmpia Turzii să se bucure de o structură care să le ofere cele mai bune condiții pentru antrenament și distracție!

De la sporturi extreme (skateboarding, rollerblading, trotinete, bmx), la fotbal, handbal, baschet, precum și patinaj artistic pe timp de iarnă, toate vor putea fi practicate în Complexul Polisportiv „AlfaGen Park”, situat în Parcul Municipal (Berc) din Câmpia Turzii.

Începând de sâmbătă, 5 iunie, ora 11:00, toți tinerii practicanți de sporturi din oraș vor avea la dispoziție o facilitate, edificată de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, cu fonduri europene, unde să-și petreacă timpul liber, alături de prieteni, într-un mediul modern, departe de pericole!

Ce se va întâmplă sâmbătă, concret? Sâmbătă, 5 iunie 2021, de la ora 11:00 vor avea loc și o serie de manifestări – surpriză, pentru a marca momentul deschiderii Complexului Polisportiv! Respectăm măsurile de protecție sanitară!”, a scris pe rețelele de socializare primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza