Se construiesc două noi secțiuni din Autostrada Transilvania. Ofertele se pot depune până pe 6 aprilie

by admin

Se construiesc două noi secțiuni din Autostrada Transilvania. Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, a anunțat că a fost stabilită data limită pentru contractul privind realizarea a două secţiuni din Autostrada Transilvania, care includ Tunelul Meseş. Ofertele pentru proiectarea şi execuţia celor 41 km de autostradă pot fi depuse până în data de 6 aprilie.

„A fost stabilită data limită pentru contractul privind construcţia subsecţiunilor Zalău – Nuşfalău şi Poarta Sălajului – Zalău, din Autostrada Transilvania, care includ Tunelul Meseş! Ofertele pentru proiectarea şi execuţia celor 41 km de autostradă pot fi depuse până în data de 6 aprilie 2023”, a transmis şeful CNAIR.

Cristian Pistol arată că valoarea estimată a contractului (finanţat prin POT) este de 7,48 miliarde de lei (fără TVA).

„Antreprenorul sau asocierea de antreprenori care îşi va adjudeca acest contract va proiecta şi va construi 41 km de autostradă, tunelul Meseş cu o lungime de 2,8 km şi 65 poduri, pasaje şi viaducte. Durata maximă a perioadelor alocate construcţiei este de 78 de luni (18 luni proiectare, 60 luni execuţie)”, a mai precizat Pistol.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza