Se asfaltează drumul județean care trece prin Cojocna

by admin

A început asfaltarea drumului județean 161A, de pe raza localității Cojocna. Asfaltarea are loc în cadrul lucrărilor de întreținere demarate de Consiliul Județean Cluj pe sectorul Iuriu de Câmpie – Cojocna – Apahida. În această etapă, covorul asfaltic a fost deja așternut până în apropierea Băilor Cojocna.

„Este o veste bună pe care mă bucur să o dau tuturor celor care tranzitează drumul județean 161A și, mai ales, zecilor de mii de persoane care, an de an, profită de calitățile curative ale apelor sărate de la Băile Cojocna. Accesul acestora la băi va fi, cu siguranță, mult ușurat, odată cu finalizarea lucrărilor”, a afirmat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de 21 de kilometri, de la km 0+000 la km 21+000. Din aceștia, nu mai puțin de 14 kilometri, respectiv cei dintre pozițiile kilometrice 7+000 și  21+000, vor fi asfaltați.

Anterior acestor lucrări, sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, situat pe același drum județean, a fost, de asemenea, asfaltat.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza