Se amână închiderea podului peste Arieș din Turda

by admin

Închiderea podului peste râul Arieș din Turda se amână, deși podul prezintă un real pentru cei care îl traversează. Decizia a fost luată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj, deoarece lucrările la una dintre variantele ocolitoare nu au fost terminate la timp.

„Având în vedere faptul că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din ultimele zile, lucrările de reabilitare a Bulevardului 22 Decembrie din Turda (sector de deviere a traficului), nu au putut fi finalizate, închiderea circulației rutiere pe podul situat pe DN 1 la km 444+840, peste râul Arieș, se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

În vederea evitării aglomerării sau a eventualor ambuteiaje în zona Turda, recomandăm participanților la trafic, în special traficului greu, utilizarea Autostrăzii A3 Câmpia Turzii – Nădășelu, pentru direcțiile Zalău, Baia Mare, Satu Mare, Dej, Bistrița, Suceava”, au transmis reprezentanții DRDP Cluj printr-un comunicat de presă.

Podul peste râul Arieș trebuia închis luni circulației, pentru a intra în lucrări de reabilitare. Traversarea lui prezintă un pericol pentru mașini și pietoni, în condițiile în care o expertiză tehnică care a parvenit DRDP în 28 februarie spune că podul este nesigur pentru trafic și recomandă închiderea lui de urgență.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza