Schimbări de trupe în lotul echipelor clujene! ”U” Cluj și-a găsit un nou om de gol iar CFR se desparte de un fundaș promițător!

by Christian Suciu

Formațiile clujene din Casa Liga 1 nu pierd timpul în perioada de ”mercato” din această vară și încearcă să-și organizeze lotul pentru următorul sezon competițional. Potrivit Digisport, ”U” Cluj a reușit să parafeze aducerea unui atacant cu multă experiență în Liga 1, pe Adrian Bălan de la Rapid București, venit din postura de jucător liber de contract. Vârful în vârstă de 32 de ani a strâns în sezonul trecut 33 de meciuri și a marcat de 7 ori pentru giuleșteni. Tot în această săptămână, ”Șepcile Roșii” l-au adus și pe Andrei Pițian de la Chindia Târgoviște, un apărător cu peste 120 de meciuri în primul eșalon al fotbalului românesc.

În același timp, CFR Cluj se mai desparte de un jucător tânăr pentru o sumă sub valoarea estimată a acestuia. Fundașul român Denis Ciobotariu (24 de ani) evaluat pe Transfermarkt la 700 de mii de euro a fost transferat de la CFR Cluj, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe pentru numai 100 de mii de euro, conform informațiilor furnizate de Digisport. Fundașul împrumutat în ultimul sezon la FC Voluntari a strâns 25 de meciuri și a înscris 1 gol în Liga 1. Ciobotariu ar fi astfel al 12-lea jucător de care Campionii României se despart în actuala perioadă de transferuri.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza